Stránky

neděle 18. září 2011

MAC Scene vs. Essence Earl Grey

Pro začátek napíšu, že je asi všem jasné, že MAC fakt miluju! Baví mě limitky, kampaně a vše okolo. I když i MAC má pár výrobků, které nejsou 100%, ale kde je to jinak, že?!

MAC Scene - dle mého chabého oka středně šedá, studená (možná neutrální?), saténový finiš. Je dobře pigmentovaná. Počáteční nadšení z úlovku opadlo, když jsem stín použila. Je poměrně dobře až zbytečně hodně slisovaný, hůř se nabírá a přijde mi, že se i ne úplně dobře "blendí". Díky tomu mě bohužel moc nebaví, ale zatím si ho nechám ;)

Essence Earl Grey - levné automaticky neznamená špatné. Nádherná světlounce šedá, matná, studená, dobře pigmentovaná a měkoučká. Výborně se nanáší a přirovnala bych ji konzistencí ke stínům Inglot. Tohle je, vážení, hodně muziky za málo peněz! ;)

Pokud byste mi dali tyto dva stíny anonymně na vyzkoušení, tak vezmu jednoznačně Essence...





U Essence je vidět, že jsem ho nabrala víc, protože je měkký a jemný.

Vy a Essence - ANO nebo NIKDY?

16 komentářů:

  1. Moc fajn srovnání, překvapilo mě, že existuje případ, kdy Essence produkt předčí Mac...

    Jinak já mám Essence věci ráda, najdou se skvělé, ale i špatné kusy, jako u každé značky, ale většinou je to hodně muziky za málo peněz. :)

    OdpovědětVymazat
  2. já Essence určitě ano. hlavně tady ty mono stíny, ty mám moc ráda. taky mají horší produkty, ale která značka ne. a pak mě nemrzí tolik 40kč za horší stíny, než třeba 200kč

    OdpovědětVymazat
  3. U mě je Essence jedna z nejlepších značek <3 Miluju to jak jak jsou některé produkty kvalitní a přesto levné.. Taky na Essence miluju to že má každý měsíc jinou kolekci :)

    OdpovědětVymazat
  4. ANO! Vdaka za porovnanie, ten od Essence si urcite kupim ;)

    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám značku Essence ráda, některé věci jsou opravdu super za ty peníze. A jejich některé stíny mám moc ráda a taky lesky. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem momentálně na vážkách, koupila jsem od E. už pár věcí(hodně asi ne, ale ne zas málo..) a většina mě zklamala, nebo jsem pak našla srovnatelnou barvu od "lepší" značky, takže příští nákup si už asi budu promýšlet, protože je to sice 40,-, ale ono, když se to vynásobí počtem kusů tak už bych si pomalu mohla koupit nějakou kvalitní paletku. A že by mi nějaký odstín porazil Mac se mi ještě nestalo. Na druhou stranu jejich laky mě ještě nezklamaly.

    OdpovědětVymazat
  7. @Kyky: Tak ono jde určitě i o osobní preference ;) Pro mě byl stín Essence fakt lepší.

    @Jitulinkaaa: Určitě má každá značka něco. Ale zase - každé zboží má svého kupce. Je to o tom, že každé vyhovuje něco jiného ;)

    @Teres: Já mám Essence taky ráda a snažím se vybírat výrobky, na kterých se nedá nic zkazit :)

    @Nikavero: Určitě nejdřív prozkoumej tester! Ale já tento stín používám docela často, za mě je super.

    @Dasdusha: Jo, nedivím se. Když člověk chce, tak vážně najde poklady :)

    @Dejnicka: Nevím, já nemůžu na Essence říct křivého slova. Co jsem u nich koupila, bylo vždy super (tužky na oči, laky, tvářenka, diamantový pudr, stíny). Nemám předsudky a nečekám zázraky. A protože hledám rozmanité barvy v matu, tak tady mě MAC docela zklamal :( Zatím jsem u konkurenčních značek spokojenější...

    OdpovědětVymazat
  8. sakra já dekorativku od Essence vůbec nepoužívám, ale že mají stíny dobré jsem už pár x četla ... takže brzo budu muset nějaké nejspíš vyzkoušet :D

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Essence mám ráda. Má hodně dobrých výrobků za nízké ceny. Ale strašně ráda bych vyzkoušela MAC. Doporučila bys mi jednu věc od MAC bez ktére bys nedala ani ránu? Díky

    OdpovědětVymazat
  10. @angel: I tobě raději doporučím nejdřív omrknout testery ;) Ale já jsem spokojená moc!

    @ebuu: Jednu věc od MAC? To je asi má noční můra :D Doporučím ti pigmenty, pokud si ráda líčíš oči (odstín dle vlastního uvážení). Začni třeba s nějakými odsypky, pokud seženeš. A dají se použít pochopitelně na spoustu jiných věcí (lícní kosti, do make-upu na rozjasnění, na rty, ...). Pro vše ostatní od nich bych asi našla náhradu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten essence stín si pořídím, díky za tip.
    Zatím jsem na tvoje doporučení pořídila Blockbuster a ten je teda taky super.
    Já a essence? ANO s drobnými výhradami (makeup a korektor - zatím - fakt ne).

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem zatím z jejich stínů byla jen vcelku zklamaná, nemám chuť zkoušet dále...co na Essence miluju, jsou hlavně v první řadě laky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to bude možná tím, já jdu jen po třpytivých:-D

    OdpovědětVymazat
  14. Ja a essence temer nikdy. Jedine co od nich obcas koupim jsou laky na nehty. ALe stiny jsem vyzkousela jednou a byla to hruza des, budu se drzet MACu a me nejmilovanejsi NAKED palette:-) Nevim jestli jsem mela smulu, ale od essence se mi dostalo do ruky nejake to jejich quattro a pigmentace veskera zadna, prislo mi to desne pudrovy, blbe se to nabiralo stetcem, a fall outs jsem mela az na brade :D

    OdpovědětVymazat
  15. @Yarisse: Tak doufám, že nebudeš zklamaná O_o Já od nich taky kupuju jen něco, ale vesměs jsem vždy spokojená ;o)

    @Dashulka: Tak jasně, já chápu, že ne každý bude nadšený ;o) Laky taky kupuju ve velkém!

    @Dejni: Taky miluju třpytivé, ale ne vždy se to hodí :o)

    @PlumFoolery: Tak já jsem s těmi mono stíny spokojená. U těch duo a quattro stínů to už asi taková hitparáda není :( Naked paletku bych taky brala, ale zatím se nepoštěstilo :D


    Děkuji za komentáře a nové followery! :-*

    OdpovědětVymazat