Stránky

úterý 20. září 2011

MAC Turquoise Glitter + Inglot

Znáte to...maturitní plesy, plesová sezóna a glitry do každé rodiny!
Já jsem Turquoise Glitter koupila za super cenu (čti předražené) na ebay a byla jsem z nich úplně rozpuštěná blahem. Ale na premiéru ještě čekají! Líčení bylo čistě pro blog a popíšu vám všechny kopance, co se mi v průběhu povedly. (Budiž mi omluvou, že jsem vážně spěchala kvůli světlu, tak jsem neřešila "detaily".)

Pokud chcete použít při líčení nějaká cingrlátka, tak doporučuji začít líčení naprosto běžně. Já jsem oko vystínovala "tealovým" a v záhybu temně modrým stínem Inglot. Na to jsem nanesla vrstvu čiré báze pod glitry od Barry M a plochým štětcem jsem aplikovala třpytky. Pak přišla na řadu linka... Možná bych doporučila linku před třpytkama, protože to po nich vůbec neklouže a je to zbytečně složité. Natočit řasy kleštičkama, připravit umělé řasy (mé byly už jeté)...a tady jsem se opatlala černým lepidlem, našla čiré lepidlo a přilepila řasy pro levé oko na své pravé. Že jsem chmátla špatně, jsem zjistila až poté, co jsem měla lepidlo na proužku, tak už jsem to nechala být.


použité produkty






Není to dokonalé, ale mělo to být spíš ilustrační. Odpusťte mi tedy ty přehmaty, nenalíčené dolní řasy, horší kvalitu fotek... Odličování nebylo nijak tragické, třpytky nedrhly, takže pohoda ;o)

17 komentářů:

  1. och je nadherny, zelenam zavistou ako sa ti to neskutocne podarilo, a strasne sa mi paci ten pigment!!!uzasny!!!a pokial sa ti toto podarilo v "spechu" tak klobuk dole a klaniam sa pred tebou. Teda to sa aj normalne mas vzdy neuveritelne krasne nalicene kukadla!:)

    OdpovědětVymazat
  2. prosim taa kde na ebay kupujes tieto male balenia k nam posielaju len tie velke vzdy:(

    OdpovědětVymazat
  3. A jak dlouho to asi na oku vydrží? Mám doma filajkovo-růžové ale ještě jsem se neodhodlala je použít.

    mujmalypokojicek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je překrásná barva. Přesně by se mi hodila k šatům, co jsem měla na maturitním večírku. Jelikož jsem ale měla stříbrné doplňky, použila jsem stříbrné glittery a taky fajn :)))

    OdpovědětVymazat
  5. To je tak hezké! Úplně si tě dokážu představit ve skutečnosti, musí ti to hrozně slušet!

    OdpovědětVymazat
  6. Wsu, krása. Ten odstín je nádherný, myslím, že něco takové musím vlastnit!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to fantasticky ;-) Na plesy a párty si taky občas dávám stříbrné nebo růžové třpytky na oční stíny, hned to má větší šmrnc.

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. No, tak takle podle tebe ne moc dokonale líčit by mi stačilo ke spokojenosti :D Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  9. @evie: Děkuji! Glitry tomu prostě přidají glanc, takže stačí naplácnout cingrlátka a jste všechny nepřehlédnutelné ;o) Já jsem na to na ebay narazila náhodou a 2 dny čekala, jestli je někdo nekoupí... bohužel/bohudík, čekaly na mě :)

    @Teri: Jj, ta barva je vážné úžasná :o)

    @Mia: Používám bázi pod stíny a pak tu čirou bázi přímo pod glitry. Drželo mi to na očích 5 hodin a pak jsem to odlíčila ;o)

    @ebuu: Stříbrná je další pecka :o) Určitě to vypadalo krásně!

    @sonidlo: Jééé, děkuji! Ty mi vždycky tak lichotíš ;o)

    @Noogeta: Doporučuji! I kdybych na ně měla jen koukat, tak bych je koupila :D

    @Eli: S třpytkama je to líčení hned zajímavější, že? Co dáváš pod ně, aby to drželo?

    @Iva: Děkuji, ale nevím teda, člověk chce vždycky víc než má/umí ;o)

    @angel: Já taky! :D Jsem taková straka bez peří :D


    Děkuji za milé komentáře ;o)

    OdpovědětVymazat
  10. Je to krásné. Na zelenou nejsem, ale tahle je nádgerná!

    OdpovědětVymazat
  11. to je překrásný, ty máš tak krásný oči,že na tobě to všechno ještě víc vynikne,vážně nádhera!já tyrkysovou můžu, bohužel, moc mi nesluší,ale co se dá dělat :)....jinak třpytky mám doma asi patery od dermacolu a vůbec je nepoužívám, jen na líčení na fotky nebo maximálně někdy na ten ples, no ono taky kam jinam,že...:D

    OdpovědětVymazat
  12. Už aby byly Vánoce a Silvestr a taky se takhle natřpytím!;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Je to nádherné, ja by som si to nikdy nedokázala tak pekne nalíčiť ;-) a ešte musím dodatˇ, že máš naozaj krásne oči ! :-))

    simply-cherry.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. @Veronica: Děkuji :) Ono je to asi na hranici mezi modrou a zelenou.

    @lovelyhair: Peťko, nepřeháněj ;o) Myslím, že tyrkysová ti musí slušet, fakt! Já jsem zatím glitry na focení nepoužila...aspoň si nevzpomínám :D

    @Dejnicka: Tolik tě to "nakoplo", že už vyhlížíš svátky? :o) Aspoň se má člověk na co těšit ;o)

    @Cherry: Děkuji moc! Líčení není až tak těžké, takže bys zvládla ;o)

    OdpovědětVymazat
  15. Až teď jsem si přečetla otázku ;-) Mně se podařilo koupit dvě lahvičky třpytek už v nějakém roztoku a se štětečkem - jsou to takové oční linky, ale není problém to nanést jako Ty. Když se to nechá chvilku zaschnout, drží fest. Značku, spíš neznačku, ale netuším. Jsou to nějaké levné, ale slouží dobře na těch několik příležitostí :-)

    OdpovědětVymazat