Stránky

neděle 15. ledna 2012

OC Olympia Brno

Takže v sobotu jsme se domluvily s Yarisse, že se potkáme v brněnské Olympii, pocouráme, pokecáme a tak. No, byly jsme tam celkem dlouho, moc jsme nenakupovaly, ale já jsem si vybrala nějaké věci v Tescomě, protože jsem před časem dostala dárkový poukaz a ve slevách jsem si toho mohla vybrat víc, takže super. (Fotky nákupu nemám. Myslím, že pánve by vás moc nezajímaly :D Ale vcelku ráda vařím, takže jsem fakt nadšená!)

V Body Basics mají slevy až 80%, pokud si dobře pamatuji. V Tescomě mají taky slevy - na vybrané věci. V Sephoře rozdávali slevové kartičky na 20% slevu, která platí do 22.1.2012. Pokud budete mít cestu kolem, mrkněte do F&F, kde obsluhují moc pěkné hoši a kosmetika taky stojí za kouknutí (mají moc hezký krémový rozjasňovač Galaxy Glow).

Teď se dostávám k líčení. Zvolila jsem poměrně univerzální a nebarevné, protože na barvy jsem neměla zrovna náladu. Na víčku MAC Prance, v záhybu stíny Inglot (viz konec příspěvku) a matný stín Catrice Grey's Philosophy, linka Catrice LE Miracle Clouds (ta aplikace zas byla labůžo!). Jako nic převratného to není, ale na odpoledne v obchodním centru mi to vážně stačí ;o)





Užijte si zbytek víkendu!

21 komentářů:

  1. Pobavil mě název příspěvku :-D Škoda, že já se teď nikam za slevama nedostanu... Líčení pěkné, jako vždy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! No, myslím, že zas nemusíš litovat, alespoň ušetříš ;o)

      Vymazat
  2. Tie zľavy v Body Basics sú super, rada tam nakupujem :) Líčenie je veľmi pekné, jemné.
    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :o) Já vlastně z Body Basics nic nemám a ani tam nenakupuji....třeba příště ;o)

      Vymazat
  3. Ja do Olympie nechodím, príde mi že je to strašne ďaleko z centra :) Líčenie krásne ako vždy, linka má nádhernú farbu!!

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :o) Linka má krásnou barvu, ale aplikuje se složitěji :/ Máš pravdu, že Olympie zrovna úplně po cestě není, ale naštěstí tam jezdí autobus.

      Vymazat
  4. Olympii v Brně mám ráda. Je to pro mě takové jiné obchodní centrum, má svoje kouzlo, není chaotické jako ta v Praze a vždy tam s kamarádkou pobudeme několik hodin. Nejdřív dobré jídlo v Sushi point, pak hezky omrknout hadříky, kosmetiku, koupit skvělou šunku od Kratochvílovců a na závěr nějaký ten filmík :)

    Mám k ní i lehce nostalgický vztah, s rodinou jsem tam jezdila ještě jako prcek, byl to pro mě nový svět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já asi nemám ráda žádné obchodní centrum...bývá tam spousta lidí :o)

      Vymazat
  5. přesně na ty rozjasňovače jsem nedávno koukala v f&f. jako cukala mi ruka, ale jestli mám něčeho doma dost, tak jsou to právě krémové rozjasňovače (a stejně používám jen ten jediný, nejméně kvalitní od elf). ale měla by sis ho koupit, nafotit a já třeba pak taky půjdu a koupím. co ty na to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rozjasňovač byl fakt moc krásný! Ale nenaváděj mě, přehazuju to doma vidlema :( Navíc nebyl úplně levný, což jsem koukala O_o

      Vymazat
  6. Mám radši Vaňkovku, do Olympie moc nechodím. Ale trochu si mě navnadila, ve čtvrtek po zkoušce tam možná zajedu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že mě nebudeš zítra proklínat, pokud se tam vydáš :D Vaňkovku mám asi ještě méně v oblibě než Olympii. Ale to není kvůli obsahu, to je kvůli lidem.

      Vymazat
  7. Líčení jsi měla krásné jako vždy :)
    Ty moje Sephora kuponky byly platné jen do 15.1. Že ty jsi dostala nějaký protekční? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Yari :o) Tak tys dostala 2 a na kratší dobu...já jen jeden :D Chápeš, ta rovnováha zůstala ;o)

      Vymazat
  8. ty modré linky jsou moc zajímavé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všeobecně jsou barevné linky celkem zajímavé :o) Rozhodně doporučuji zařadit do sortimentu, pokud žádné nepoužíváš!

      Vymazat
  9. Nádherné líčení, ostatně jako vždy :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych se chtěla zeptat, jaké linky používaš. Děkuju moc. ;).

      Vymazat
    2. Děkuji :o) Používám různé linky různých značek. Třeba cake liner od Illamasqua (funguje jen s vodou), gelové linky MAC i Essence, tekuté linky s hrotem od BarryM. Je to jen o preferencích, takže to chce vyzkoušet a najít pro sebe ty nej.

      Vymazat
  10. Ahojky, proste mi to neda a musim se zeptat, mas totiz krasne upravene oboci...chodis ke kosmeticce nebo si ho trhas sama, a jestli sama, mas nejakou svoji oblibenou pinzetu...? Vim ze je to banalita, ale z tech blogu co ctu mas ty to oboci nejhezci:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :o) Obočí jsem se vlastně věnovala na blogu 2x, takže si dovolím odkázat na starší příspěvky, kde najdeš snad vše potřebné. Ke kosmetičce rozhodně nechodím, protože nemám důvěru a je mi to trochu líto :( Kdyby něco v odkazech nebylo jasné, tak se ptej ;o)
      http://bit.ly/wTvtvw
      http://bit.ly/xjN4Si

      Vymazat