Stránky

sobota 2. června 2012

28 Neutral Palette

Nj, je noc a já co? Ano, já píšu příspěvek na blog. Chjo, Borůvko, kdy se polepšíš? Já nevím... Opravdu to nevím! Ale nějaká malá šance tady pořád je ;o)

Když nemám náladu na vymýšlení líčení a kombinování barev, tak beru paletu 28 (neutrálních) stínů. Zábava je s ní taky a líčení jsou velmi univerzální. Tentokrát něco v narezlém duchu (víc, než minule!).





Tak asi hezkou neděli, že jo? ;o)

9 komentářů:

  1. Narezlá s černou linkou ti sluší! :-)

    Tak a šup spát. Já se v tomhle taky nějak nelepším. Jsi teď mým spolehlivým parťákem, který mi takhle v noci vždy zlepší náladu nějakým hezkým líčením :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou tři a já jsem vzhůru, tak kdo je na tom hůř? :-D Na sobě narezlou nemusím, ale na tobě se mi líbí moc. Taky už bych tu paletu mohla vyzkoušet, ještě do ní nemám sáhnuto a to ji mám... ehm, skoro rok?!

    OdpovědětVymazat
  3. Borůvko, máš opravdový talent, závidím. Opět nádherné oči a rovněž skvěle tvarované obočí.

    OdpovědětVymazat
  4. tak já jsem včera šla spát docela brzo na momentální poměry, ale k čemu mi to stejně bylo, když v 0:40 jedna zdejší firma, která slavila výročí začla střílet ohňostroj mega rozměrů, rány to byly jak z kanónu a samozřejmě bylo po spaní :-((( na líčení už nevím co ti mám psát, opět se mi to moc líbí prostě :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlepší klasika, nádhera nádhera nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je super! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné líčení, jsi šikulka:-)

    Zvu Tě na VOŇAVOU GIVEAWAY S LUSH:
    http://illussoire.blogspot.cz/2012/06/vonava-giveaway-s-lush.html

    OdpovědětVymazat
  8. Yeey, přesně takové líčení se mi líbí...vypadá to, že ta broskvová (narezlá) nemá třpytky..? Copak je to za paletku, prosím? Jestli mi to uniklo, tak se omlouvám :)

    OdpovědětVymazat