Stránky

pondělí 18. června 2012

Flirt and Trip

Tak trochu nevím, co si mám myslet. Člověk si prohlédne fotky, kde se "srazily" české blogerky a užily si víkend. Pomyslí si, jak je to super, že by taky chtěl! (A já přiznávám, že závidím, ale nijak ve zlém. Prostě jo, taky bych chtěla, že.) Prošmejdí komentáře a trošku se mu udělá nevolno. No co, každý názor se cení. A pak se koukne jinam na blog a v puse cítí hořkost! Psát o tom, jaký blog je kvalitní a který nekvalitní... Upřímně?! Já fakt nevím. Když mě to nezajímá, tak to nečtu. Nebo mě to nezajímá, ale raději si to přečtu. Hlavně si opakuju, že každé zboží má svého kupce. Vyhledávám blogy, které jsou pro mě něčím zajímavé a přínosné. Nechodím prudit, když se mi to někde nelíbí.

Ale hlavně....život není o šminkách a kosmetice! Není ani o oblečení. Nedělejte něco, co vás nebaví, pokud na tom není závislá vaše existence (jo, občas člověk musí!). Nedělejte ze sebe někoho, kým nejste. Nemusíte zaprodat duši ďáblu, když pochybujete. Tak jsem upustila nějaké plky a jedeme dál. I když bych toho napsala klidně i více ;o)

Ten název zatím nedává moc smysl, že? Flirt je odstín laku od Sally Hansen z řady Xtreme Wear. Barva je krásná, vampy...napadají mě ostružiny! Přesně taková je - ostružinová se shimmerem. Půjčila mi ho Yarisse (moc děkuji). Lakoval se dobře, 2 vrstvy šly jako po másle, ale to ústí lahvičky mi moc nesedělo. Lakovala jsem ve spěchu, takže Seche Vite byl vítaným pomocníkem ;o)



V sobotu jsme se vydali na krátkou procházku k nedalekému (asi) lomu. Byl už podvečer, slunce svítilo a my jsme měli hezký výhled na část Brna (možná na Bystrc, ale nevěnovala jsem tomu žádnou pozornost, tak třeba kecám). Pitbulka chodila na okraj "propasti" a neustále větřila. Chvílema vypadala, že skočí. Smetuška se fotit nechtěla :(

Picbul, smeták a moje nehty se SH Flirt

modelka

"propast"

už trochu nuda "zííív"

V závěru jsme potkali paní s 8 týdenním štěnětem am. buldoka a 9 měsíčním štěnětem pitbula. Šla teprv první kolo venčení, další dvě ji ještě čekala. Přitom jsme viděli letadlo, které nad námi udělalo otočku a pak na přistání. Letělo dost nízko, což není tak časté.


Na závěr by to chtělo nějaký povzbudivý pokřik, ale nic z toho nebude...
Mějte pohodový večer :)

71 komentářů:

  1. První dva odstavce moc nepobírám, asi nesleduju ta správná místa v blogové sféře. :D
    Co se týče laku - vypadá skvěle, jako ostatně vždycky. Nedokážu si představit nic, co by tvým nehtům neslušelo. ;)
    Pokřik by se hodil, snad se ho dočkáme příště. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nebudeme si hrát na schovávanou a vybalím, co mě poněkud rozladilo?! V komentářích se fakt dějí věci :-o
      U Evy: http://thelifeofceady.blogspot.cz/2012/06/vikend-v-hotelu-s.html
      U Plum: http://plum-foolery.blogspot.cz/2012/06/jak-nezacit-s-blogem.html

      Kyky, víš, co mi absolutně nesluší? Orly Rockin' Rocket...to byla hrůza :-o A to jsem ještě tak miliardu odstínů vůbec nevyzkoušela :D

      Vymazat
    2. V prvním odstavci jsem nevěděla o čem je řeč a samozřejmě jsem se připravovala na dotaz, takže díky moc za odkazy ;) Poslední dobou totiž nestíhám číst příspěvky na blozích.

      Jinak jsem si uvědomila, jak začíná být blogový svět u nás nebezpečný. Stačí, když si nějaká známá blogerka něco umane a vymyslí a může zlikvidovat kohokoli na netu, i když to nebude pravda. A vůbec bych nerada, aby se z blogového světa stal Blesk.

      Vymazat
    3. Trochu mě děsíš :( Určitě se to vystříbří, ale přijde mi to nějak zbytečné nebo jak to říct. Blesk taky nemusím, tak budu doufat, že až tak daleko to nedojde ;)

      Vymazat
    4. Šmarja dejte pokoj s Bleskem, taky bych nerada aby se blogy dostaly na jeho úroveň. Ale jinak jsem ráda, že Borůvka vyjádřila svůj názor. Už jsem to četla, a celá ta "aférka" na mě působí zvláštně... ale nesoudím, vím o to prd. Já to beru takto: když se nějaký blog nelíbí mě, neznamená to, že nebude mít hodnotu pro jiné.

      Vymazat
    5. @Sirii: To je ono "když se nějaký blog nelíbí mě, neznamená to, že nebude mít hodnotu pro jiné". Díky za názor ;)

      Vymazat
    6. Nedá mi to, abych se po přečtení k situaci alespon okrajově nevyjádřila, byť jen ze slušnosti (vážně si moc vážím odkazů, hodně lidí by je ani nevložilo).
      Mě osobně je relativně šumák, kdo si co koupil, dostal, našel, sklidil, prostě jak k tou přišel. Věřím, že bloggerku, která bude vyhovovat mým kritériím (schválně nepíšu kvalitní, aby člověk zas nepřilil žhavého do ohně), najdu tak jako tak. Dobrá/špatná/kvalitní/vyhovující recenze se odvíjí spíš od kvalit osoby, od toho, co do článku vloží a co si z článku sama (stejně jako čtenáři) odnese.
      To, co se mi nelíbí, nesleduju, nebo ignoruju. Tam problém nevidím, prostě tam, kde se mi to nelíbí, nelezu. A tečka.
      Ale házet špínu na ostatní blogery, to mi přijde ubohé. Vytahovat něco, co kdo napsal, řekl, etc, za nějakým účelem, mi přijde trapné a člověk by sem měl nejdřív sám zamyslet nad tím, co sám kdy řekl a zda by si nejprve neměl zamést před vlastním prahem.
      Bohužel se to neděje a jako bonus je dnešní blogový svět brán spíš jako ring, než jako velký sluníčkový stát, kde každý hledá/čte/sleduje to, co ho baví. Pro mě (a myslím i pro hodně jiných lidí) jsou blogy odreagováním od světa, kde člověk aby se (příklad) oblékal jako trhan, nebo se obrnil trpělivostí, protože "to triko, co si koupil, má i Máňa odvedle, nemůže být nikdo, kdo si ho koupil taky, vždyť ho nosí o dvě velikosti větší, než by měl".
      Ukazuje to na to, že prostě lidi, co si závidí a jsou škodolibí (a nic jiného v tom osobně nevidím) existují naprosto všude a jsou i na místech, kde by je nikdo nečekal.

      Vymazat
    7. Aj ja som az do dnesku nechapala, o com tie dva prve odstavce su, ups. Ale uz viem.

      Vymazat
    8. @Kyky: Myslím, že se tak vesměs shodujeme. Vnímám to podobně :)

      @rianasbeautybox: Když se to vezme kolem a kolem, tak v podstatě je to o "suchém z nosa" :(

      Vymazat
    9. A ještě abych to ujasnila, rozhodně to nebylo mířeno proti Míně a Dejničce (tak to totiž Mína omylem pochopila, to jsem nechtěla; s jejich názorem se ve velkém podílu ten můj shoduje), ale spíš proti Mie apod. (I když bych to nerada pojala jako PROTI, spíš komentář k chování...)
      Nerada bych, aby došlo k dalším nedorozuměním, tak raději vše uvádím na pravou míru. ;)

      Btw, zlato, tak trochu mimo mísu, nemám FB, nekoukala jsem, pokud se tam někde zmiňuješ (<3), ale kdy plánujete naskladnění Barry M? Mám tam vyhlídlých pár věcí, které budu 100% chtít, tak abych věděla, jak moc mám momentálně šetřit. :-*

      Vymazat
    10. @Kyky: Barry M by mělo být během 1/2 července ;) Ale klidně šetři moc, budeme rádi, když se rozšoupneš :D

      Vymazat
  2. Souhlasím s tebou, že je nesmysl posuzovat ''kvalitu'' blogu. Přesně jak říkáš - když mě něco nezajímá, tak to nečtu. Já jsem se teď před pár dny vrhla do založení svého blogu a je mi jedno jak moc ''kvalitní nebo nekvalitní'' pro některé bude... Vždycky se najde alespoň jeden člověk, pro kterého může být nějaký článek užitečný. A o tom by to mělo být - psát pro radost a potěšení. A ne proto aby měl člověk obrovskou sledovanost. Navíc někteří čtou blogy anonymně a i takový čtenář se počítá : ) Tvůj blog se mi moc líbí, hlavně mám ráda tvé líčení očí, které je pro mě jednou za čas dobrou inspirací : ) A máš krásnýho psa : ) Smeták je taky pes?? : D Škoda že není na fotce : )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím pěsti v blogování ;o) Začátky nebývají snadné!
      Psovi vyřídím a smetáka mám v avataru, ale objevila se tady už dřív :) (Na fotce je taky - 3.fotka v pravém rohu je hromada chlupů=kus smetáka)

      Vymazat
    2. Jeej tak já tvůj blog sleduji už pár měsíců a toho pejska v avataru jsem nezaregistrovala : DD No kam já koukám??!! : D Asi se vždycky těším na nový článek že mě ani nenapadne kouknout se kousek vedle na info o tobě : D No tak tomu pejskovi vyřiď že je ještě krásnější a roztomilejší : )) Jinak na tý třetí fotce mi to nejdřív připomínalo kousek hlavy nějakýho malýho blonďatýho kluka : DD Ale pak mě napadlo že to je ten druhý pejsek : ))

      Vymazat
    3. Tak ten avatar není nijak velký, taky bych si asi nevšimla ;) Ale tam je ještě jako štěňátko. Teď je z ní fakt takový vometák :D Ovšem neměnila bych, je s ní sranda <3

      Vymazat
  3. Moc pěkně jsi to napsala..! Já s těmi prvními odstavci naprosto souhlasím.. mě už se občas z toho blogového světa dělá úplně špatně..! :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je to fenomén českého (a slovenského) rybníčku nebo i zahraničních blogů? To by mě zajímalo, ale pátrat po tom nebudu ;)

      Vymazat
    2. No, řekněme, že česká povaha je holt taková specifická a možná tomu i nahrává, ale v zahraničí o tom nejsou o mnoho lépe. Nesleduju moc detaily, ale stejně jako u nás byl blog 10 důvodů, nebo jak se to jmenovalo, tak i v zahraničí jsou čistě haterské blogy, které hrabou "špínu" na populární blogerky a i na YT se dají najít videa typu "proč nemám ráda tu a tu"...

      To si nevybereš, proto to nějak neřeším, prostě v blogové komunitě je téměř 100% koncentrace holek, takže to holt nedělá dobrotu stejně jako v reálu čistě dámský kolektivy...

      Vymazat
    3. Jo, máš vlastně pravdu. Proč se nad tím vůbec pozastavuju, že?

      Já jen prostě nechápu, že tohle někomu stojí za to úsilí. Protože ve výsledku najdeš na úplně každém "něco", co mu můžeš vytknout a můžeš s tím vys*rat všude po netu. Mně jen prostě uniká smysl?! Nebo jsem už možná stará a proto to nechápu...

      Vymazat
    4. Já to taky moc nechápu, ale holt to my ženský asi máme v sobě, ten sklon ke slepičení, pomluvám a intrikám, některá víc, některá míň.

      A ačkoli to nemám podložený důkazem, osobně si myslím, že za spousty jedovatých anonymů se skrývají samy blogeríny :)Někteří lidi jsou holt nepřející a nenechaj na druhých nit suchou :)

      No a nechci nikoho odsuzovat, ale někdy mi opravdu přijde, že ty holky mezi sebou nevědomky soutěží, kdo spolupracuje s lepší značkou, ty méně úspěšný se honí za každou spoluprací a věcí zdarma...Nevím, mě by toto nikdy nenapadlo se třeba někomu cpát :( Ale já to mám v povaze, nejsem soutěživej typ a takový to honění se za něčím a vlezdoprdelkovství mi bylo proti srsti už od školky - proto to těm lidem v podstatě nemám za zlý, jen já nejsem taková ta ambiciózní "šikulka", co musí mít vše včetně vlastního blogu dokonalý a tak...Jako svým způsobem to těm lidem závidím, to já su zas taková lama a flink :)

      Vymazat
    5. Musím říct že ty komentáře anonymů byly nejlepší : D Málokdy se sejde pohromadě tolik anonymů : D Čím to asi bude?? : ) Jako taky mám pocit že minimálně za jedním stála sama jedna z těch blogerek : ) No každopádně mě je uplně jedno kde své výrobky získávají. Mě osobně zajímají recenze, díky kterým se rozhodnu jestli si produkt koupím nebo ne, když se nemůžu rozhodnout. Nechápu proč se začly takhle pomlouvat... A ten kdo tam u Plum do komentářů napsal že je zbytečné zakládat nové blogy tak by se měl taky zamyslet : D Já si nový blog založila asi před týdnem a založila jsem ho proto, že chci psát mimo jiné i o výrobcích, o kterých jsem se nikde sama nedočetla a nebo když ano tak velmi málo... (Viz na mém blogu článek o dětském hydratačním krému Nivea nebo o lepidle na nehty od Essence : )) Blog Mii, nebo Rendy - Ordinary life (o kterém padlo taky několik nepěkných slov) sleduji víc než půl roku... A budu je sledovat dál a budu dělat jakože jsem žádné pomluvačné komentáře nečetla. Ono to nutí k zamyšlení např. o té aroganci, ale když čtu recenzi na kosmetiku tak mě zajímá kosmetika a ne to jakým způsobem to autorka podává. Možná to není nejlepší přístup, ale já nemám zájem sledovat to jaká je ta či ona blogerka v osobním životě. A jestli si někdo potřebuje nahrabat plnou náruč kosmetiky zdarma - prosím, ať to dělá když mu to vyhovuje : D Uff to je ode mě vyčerpávající komentář : D

      Vymazat
    6. @Dashulka: Jo, už to vypadá jako hon "na něco lepšího". Ale ve výsledku je to tahání o suché z nosa :( Vždyť přece o nic nejde ;)
      A mám to jako ty - taky nějak závidím, ale vím, že jsem pro to neudělal nic zvláštního a někde škemrat o něco zadáčo fakt nebudu. Jsem už dost velká holka a něco mi v tom brání!

      @Janush: Já vlastně ty "velké" české blogy moc nesleduju. Recenze jsou určitě užitečné a jsem ráda, že je někdo dělá. Ale mně jde především o obsah, tón a člověka samotného. Není mi jedno, kdo mi to zboží "prodává". S pár blogerkama se občas vidím a jsou to super lidi <3

      Vymazat
    7. Já si myslím že ve světě je tohle taky, ne jen u nás.. ale zas na druhou stranu je fakt, že když jdu na zahraniční blog, tak tam nevidím nenávistné anonymní komentáře nebo něco podobného (i když jsem se po tom nijak extra nepídila). Osobně zastávám názor, že těch anonymů zase tolik nebude, ale píšou to některé holky mezi sebou.. ale ten smysl jsem nikdy nedokázala pochopit a asi jsem na tom nikdy nebyla tak špatně, abych se k tomu snížila.. za svými názory si stojím a klidně se pod ně podepíšu..!

      Vymazat
    8. @Skodulka: Vidíš, mě by nenapadlo, že ty anonymy si píšou holky nějak vzájemně. A s vyšším počtem čtenářů stoupá i počet protivných anonymů, že. Komentáře jako ten tvůj mě moc těší ;)

      Vymazat
  4. ty jo, tak jak píšeš ty první dva odstavce, tka to vůbec nevím, čeho se to týká, jsem mimo....? blbá otázka, asi se na české blogové scéně nepohybuju dostatečně aktivně:D

    nicméně lak vypadá krásně, nehty super, pes taky super, mám tohle to "kraví" (snad to nevyzní zle.....:-)?) flekování ráda:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, odkazy najdeš v komentáři výše ;o) Pokud se ti tím bude chtít vůbec prokousávat.

      Děkuji, děkuji, děkuji... Ona nemá jen kraví zbarvení, ale občas se tak i chová. Žere trávu, pak ji z toho dáví - no prostě dobyteček :D

      Vymazat
    2. mám teď chvilku, tak to všechno projdu;-)

      Vymazat
    3. no teda............ UUUUUUFFF.... a to jsem v půlce...

      Vymazat
    4. Nj, je to takové...zajímavé, co?! :) Ale tak samozřejmě nejde o život ;)

      Vymazat
  5. k tomu začátku ... já jsem na to dneska náhodou narazila odpoledne a ještě teď se divím a nevím co si o tom mám myslet... jako taky mám mezi blogerkami svoje oblíbenkyně na které nedám dopustit ale jsou i blogy, jejichž majitelky mi prostě 'nevoní' a vonět nebudou! na jejich blogy se chodím ale dívat i tak, protože člověk pak narazí na něco takového jako dneska a vůbec neví o co jde, ale rozhodně nevidím důvod k tomu, abych jim tam psala, jak se mi to nelíbí, jak je mi daná slečna nesympatická a tak dále... to samé si někdo může myslet o mě. nikomu to neberu, každý má prostě jiné potřeby a o tom to taky je. vždyť kdyby sme byl každej stejnej a každýmu se všichni líbili, a všechno bylo fajn tak by to byla příšerná nuda!!! každá majitelka blogu ať si počíná jak chce, každý si musí jednou do svědomí sáhnout sám - a když se mi něco nelíbí a nemám k tomu konstruktivní kritiku, tak raději mlčím.
    teď nevím, proč to píšu vlastně k tobě na blog, ale jsem z toho rozčarovaná a svým úvodem si mě k tomu nějak nabudila :-D
    já jsem strašně nízko viděla letadlo při mojí poslední návštěvě Ostravy a úplně jsem se lekla, co se děje, protože v tomto místě letadla na přistání normálně rozhodně nechodí
    ostružiny bych si dala, mňam :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že. A ideální je si o tom nic nemyslet, nesundávat růžové brýle a pokračovat si na tom svém písečku ;o) Co taky jiného....?

      Já se lekám denně několikrát. Občas je to vrtulník rychlé, který letí do Bohunické nemocnice a jindy zase tyhle nízké přelety. Pumpička moje, jednou mi z toho vyskočí :D

      Vymazat
  6. už som videla nejaké avízo včera, ale príspevok som nepostrehla ešte, takže neviem, aké boli komentáre.
    priznám sa, že prednedávnom som bola dosť na nič práve z followerov a tak. za normálneho stavu mi je to fuk. ale asi fakt stojím za prd. ale na druhej strane majú ľudia istotu, že niečo pozitívne nehodnotím len preto, lebo mi to niekto dal zadarmo.
    ja si hodnotiť iných neodvážim, pretože každý to robí, ako chce on. možno si pomyslím svoje, ale to je tak všetko. verejne niekoho urážať ap., na to sú tu iní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dala jsem odkazy výše, takže v případě zájmu ;o)

      Jo, každý blogger chce mít nějaké čtenáře a přečíst si komentáře (především ty kladné). Ale nenech se tím strhnout nebo odradit ;) Je to tvůj virtuální prostor a ty ho ovládáš, takže tak :)

      Vymazat
    2. jj, už som si to prečítala. ten prvý link, hmm, som pozerala ako puk.
      ja sa ale niekedy cítim ako schizofrenik, keď na konci článku píšem "prajem pekný deň!" :-D :-D :-D

      Vymazat
    3. To nás koukalo asi víc ;)

      Já se tak necítím, já jsem! Jen nevím, kolik nás v té jedné schránce vlastně je ;) :D

      Vymazat
  7. Jo a my s Mirkou jsme tam ty zlý:-D Ale mě už fakt přestalo bavit jak někdo může být děsně upřímnej a jinej nesmí?! Tady se přesně hodí rčení, že lidé jsou si rovní, jen někteří jsou si rovnější:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A úplně bych v tom rozhořčení zapomněla, že Flirt je fakt flirtovní, ale modelka ještě flirtovnější;-)

      Vymazat
    2. Dejni, je otázkou, jestli jde o upřímnost nebo nějakou formu škodolibosti. A být upřímný se opravdu cení, ale posuzovat něčí kvality mi přijde až příliš troufalé. Každý by si měl zamést před svým prahem a pak zametat u druhých. Píšu to všeobecně, ať mě špatně nepochopíš ;)

      Naše modelka je prostě šelma ;) A kdybys viděla, co umí s kočkama :D

      Vymazat
    3. Moje komentáře se také týkaly pouze toho, že jsem vyjádřila svůj názor na chování blogerky. Já to taky dělám tak, že blogy, které se mi nelíbí, nečtu. Tohle byla výjimka. Jenže já mám asi ten problém, že si blogy vybírám podle autora a ne podle toho, na co píší recenzi. Prostě když se někdo přetvařuje a chová se stylem "kam vítr, tam plášť", tak mě to donutí napsat něco nepěkného, ale pravdivého.
      A není to závist, jak pořád píší anonymové a spol. Abych pravdu řekla, tak já mám už z těchto diskuzí spíš legraci. Je to totiž pořád dokola, každá strana se drží svých argumentů zuby nehty a ani z jedné milióntiny nepřijme argumenty druhé strany.

      Vymazat
    4. No, já to holt neumím tak pěkně jako Mirka shrnout, ale myslíme si úplně to samé.

      Jinak bych si tipla, že s kočkama umí to samé co Mínin Maik?:-D

      Vymazat
    5. @Mína: Tak diskuze je dobrá! Ovšem pouze v případě, že se opravdu diskutuje ;) Myslím, že vaše komentáře jsou ostré, ale tím neříkám, že špatné.

      A přijmout argumenty druhé strany...víš, ono je to asi i věkem. Čím starší člověk je, tím barevněji vidí svět. Všechny víme, že v určité fázi dospívání je svět pouze a jen černobílý. Pak se přidají odstíny šedé a postupně i nějaké barvy. A občas má někdo smůlu a zůstane celý život v té černé+bílé.


      @Dejnicka: Jj, to jsem si všimla ;) Hezky jste se mi tady doplnily.

      No, ona nikdy žádné neublížila (jj náhubek), ale měla kočku na obličeji a jen tupě zírala :D Kdyby došlo na věc, tak by to asi dopadlo zle. Ale je to hodná holka, jen se s kočkama "kočkuje" a myslím, že to baví obě strany ;)

      Vymazat
    6. Tak tos mě dostala:-D Já jsem si vůbec ostrá nepřišla v kontextu s tím co mi souběžně běželo hlavou:-D
      Tys to tak hezky elegantně opsala..já bych to tedy ostře na plno řekla, že jsou prostě ještě mladé a blbé a snad z toho vyrostou.. O:-)

      Vymazat
    7. Jo jsou ostrá, protože ze sebe nenechám dělat blbce. Musí je někdo držet při zemi, protože při všech těch obdivných komentářích by tady mohly začít vládnout! A s takovouhle vládou já se nesmířím.

      Vymazat
    8. Holky, holky, je dobré předvést výši vašeho IQ takhle veřejně... (teď nemluvím o Borůvce)

      "Jo jsou ostrá, protože ze sebe nenechám dělat blbce. Musí je někdo držet při zemi, protože při všech těch obdivných komentářích by tady mohly začít vládnout! A s takovouhle vládou já se nesmířím."
      Jaaaj a tobě jich tolik nechodí, viď? No to bych taky byla zapšklá a protivná. Takové by stejně nikdo vládnout nechtěl :-)

      Ne nadarmo se říká, mluviti stříbro, mlčeti zlato. Popř. psáti, že.

      Tak a teď mi určitě jedna z vás ukáže jak si se mnou umíte, jak se říká "vytřít pr..."
      Jana

      Vymazat
    9. No víš Jani nebo kdo vlastně jsi, i proto to v této zemi vypadá jak to vypadá, protože všichni "mlčí zlato" a nás už to prostě přestalo bavit! Na tom není nic špatného, naopak by si z nás měli ostatní vzít příklad, protože pokrytectví a falešné pochlebování je to špatné.

      Vymazat
    10. Jani, sice tohle jde krapet mimo mě, Mia ani nikdo jinej mi nevadí a co si holky mezi sebou řeší je jejich věc, ale pořád si stojím za tím, že každej má právo vyjádřit svůj názor :)

      Vymazat
    11. Á ovce bečí! Já nebudu stádo a ozvu se! Diskuze, byť ostrá, je součástí demokracie.

      Vymazat
    12. Á propos, tvůj postoj držet hubu a krok nesdílím.

      Vymazat
    13. No, když blogerka napíše ( jen aby byla zajímavá ), že jinej blog stojí za hovno a pak si, s prominutím, nase*e do gatí, když se s tou majitelkou potká, tak je to věc, která si okomentovat zaslouží, protože je to minimálně dost směšný. Buď jsem hrdinka a pak si za tím stojím a dokážu si to argumentama obhájit, a nebo jsem jenom velká huba a při první konfrontaci vlezu tomu dotyčnému do zadku až po kotníky. Tak asi tak...

      Vymazat
    14. To je pravda... Bohužel.. samá přetvářka..nic víc.

      Vymazat
    15. @Anonymní (Jana): Ja doufám, že si s tebou nikdo nic vytírat nebude ;) Na to nejsem moc zvědavá, takže bych to tady asi nemohla trpět.
      Dejnička i Mína se k tomu vyjadřovaly na více místech a myslím, že tam vysvětlily o co ji jde. Tady je to trochu vytržené z kontextu :)

      @Dejnička: Tak je otázkou, jestli má cenu některé věci řešit...?! Já nevím, jen mě to tak napadá. A opravdu je člověk schopen něco posoudit až s odstupem času :)

      @Labradoora: Samozřejmě by to bylo skvělé, kdyby se nikdy nikdo nepřetvařoval. Jsou lidé, kteří se tomu umí postavit a pak i ti, kteří ne. Já nejsem příliš velký fanda anální speleologie, ale tahle disciplína své příznivce má, co už. Tady si musí každý sáhnout do svědomí sám ;)

      @PeťulaBook: Já doufám, že tak špatně na tom ještě nejsme @)->--

      Vymazat
    16. "anální spleologie" mě teda porazila smíchy na zem :)) Je to krásný výstižný výraz.

      Vymazat
  8. V prvních dvou odstavcích jsem se vážně nechytala, až pak konečně díky komentářům jsem pochopila (nejdřív jsem si připadala lehce natvrdlá, že jsem nechápala :D)....

    Jinak ten Sally se mi celkem líbí, lehce mi připomíná Essie Wicked, po kterém jsem v zimě toužila... :)

    K.

    OdpovědětVymazat
  9. Dneska pěkně z vostra, koukám. Ten černej lak je hodně dobrej. Ty bláho! Ale asi to půjde těžko dolů, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ne, Lu ;) Vostře vypadá leda tak ta flekatá modelka. Tohle je celé v přátelském duchu, protože mám pocit, že se nám to v tom českém zaprděném rybníčku vyostřuje a ani není důvod. Žádná Michelle Phan nám tady zatím neroste.

      Tyhle laky jdou dolů dobře ;) Nic extra není potřeba. Prostě to zkus a sama uvidíš, že je to pohoda.

      Vymazat
  10. Jinak vampy laky, to je moje! Přála bych si umět udržet nehty v tak bezvadném stavu, jako je máš ty, borůvko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky ráda vampy laky a tenhle nebyl špatný! Ale ani mě zas úplně nechytil za srdce. Nicméně jsem ráda, že jsem ho zkusila :) A ty nehty nijak moc dobré nejsou, ale to už všechny víte ;) Moc děkuji @)->--

      Vymazat
  11. Suprově napsané :) máš pravdu :) koukni ke mě :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tyjo, s takovým odstínem laku bych dotáhla svou mrtvolnou image admina, bledého od svitu monitoru k dokonalosti... :-D
    Jo a fascinuje mě ten černý flíček přes půl hlavy u pejska. Připomíná mi to Fantoma opery :-)) jinak samozřejmě kutínek je roztomilučký. Tak jak všechny zviřátka... co mi zrovna nevisí zakouslé u nohavice, že... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, vypadám jako upír a tahle barvička mi dokonale sedla ;) Fakt doporučuji :D Bude ti moc slušet!

      Flekatá je samozřejmě taky fantóóóm...a občas i zazpívá, když žebrá granule, pozornost, jídlo nebo jen tak ;)

      Vymazat
  13. Tak se po pár dnech kouknu na blogy a všude se řeší tohle...já jsem u Plum taky nepěkně okomentovala jednu blogerku...ale slušně..každý má právo říct BEZ VULGARIT svůj názor...mě osobně hodně zklamala Mia..nikdy bych neřekla, že bude taková intrikánka..měla jsem jí pomalu za hodnou vílu :))
    Mám k tomu co říct, protože jsem si taky chtěla (ano chtěla, ale už nechci) založit blog...ale kdybych měla krom blogování řešit ještě kde kdo mě pomlouvá nejlíp anonymně a není ochotný mi to soukromě napsat nebo říct do očí, tak bych se z toho asi zbláznila...a blogování je hlavně koníček...nemá to být pro věci zadáčo...ale proto, abych si pokecala s lidma, které zajímají stejné věci jako mně
    Nechci komentovat tu akci s biodermou..k tomu si myslím své..
    Já jsem jen ráda, že moje nejoblíbenější blogerky do této aférky zapleteny nejsou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě se celá aféra nijak osobně nedotýká. Jen mě tak píchlo u srdíčka, že si závidíme nosy mezi očima, ale podstata nám uniká. Já jsem samozřejmě časem taky přehodnotila názor na různé blogy, které jsou důsledkem buď pozorování nebo zkušenosti. A pokud mi není sympatický autor blogu, tak bohužel nemůžu sledovat ani jeho blog. Neumím to překonat a nějak ty antipatie pořád cítím z každého písmenka ;)

      Věřím, že to časem zase přehodnotíš. Blog je zábava a kdyby se to mělo změnit, tak mi to dále nestojí za čas. A stejně jako s tím můžeš ze dne na den začít, tak můžeš i skončit :) Je to tvá věc.

      Jaké máš oblíbené blogerky? Kde se máme inspirovat?

      Vymazat
    2. Borůvko, jako vždy ke všemu přistupuješ s chladnou hlavou :)))

      Hele oblíbené blogy?..no tak miluji z českých trb, plum, dashulku a tebe...mě se na vás líbí, jak z každého písmenka číší ta nezištná radost z blogování.. :)))
      jináč koukám hodně po německých....
      http://www.lookslikevalerie.de/
      http://a-few-sparks.blogspot.cz/
      http://rosesofbeauty.blogspot.cz/

      anglicky píšících mě zaujala:
      http://www.indianvanitycase.com/

      takové ty mega giga blogy typu templalie nebo delicate hummingbird mě moc neberou

      Vymazat
  14. Tak včera jsem na něj koukala v DMku a je opravdu luxusní, až urvu nějakou DM knížku se slevou na nákup, tak ho přihazuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéjej, taky bych přihazovala! A nejhorší je, že bych to brala vidlema ;) Dobře vyber :)

      Vymazat
    2. Tak to jsme dvě, já jsem si u toho Sally Hansen nějak zakázala rozhlížet, to samé platí pro nové laky Loreal a u Gabrielly Salvatte :DD

      Vymazat
  15. wau, havkaca mas krasneho, esteze ladi s nechtami...
    a k tej diskusi...asi uz toho bolo popisaneho dost...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji @)->-- To víš, ta černobílá kombinace je tak elegantní ;) Ona vlastně ladí ke všem barvám laků...

      Možná toho bylo napsáno až příliš, co?!

      Vymazat
  16. Vím, že jsem ta poslední kdo do toho může kecat, ale já bych se do toho vůbec nemíchala. Je to jejich věc. Co my víme co si řikaly, že to následně tak obrátilo jejich chování?

    OdpovědětVymazat