Stránky

pátek 28. prosince 2012

TOP 11 za 2012

Představím 11 produktů, které se staly v tomto roce nejpoužívanějšími a řekla bych, že i nepostradatelnými. Jde především o dekorativní kosmetiku. V té pečující je to dost individuální a klidně se o své oblíbence podělím, pokud vás to zajímá.

Absolutní top produkty jsou dva bílé stíny BM Beauty. Kvalita, pigmentace, konzistence stínů mě přesvědčila, že si zaslouží místo v mé kosmetické tašce. Miluju je a jezdí se mnou vždycky! Odstíny Looking Glass (matný bílý) a Marble Sparkle (jemné bílé třpytečky).

L-R: Looking Glass, Marble Sparkle

Marble Sparkle detail


Dalším skvělým produktem je konturovací pudr v odstínu Sculpt od MACu. Používám ho i jako stín k vystínování záhybu, když si zapomenu stíny nebo nemám prostor pro hraní ;)

MAC Sculpt


Oční stín MAC Prance z kolekce Peacocky je super pro jednoduché líčení, ale používám ho i jako rozjasňovač na tváře. Je to dokonalá tělovobéžová barva, která se neztratí. Má široké využití, takže mé nadšení je nekonečné.

MAC Prance

MAC Prance detail na sluníčku


Tekutý rozjasňovač od Benefitu je asi klasika. High Beam je pro mě super rozjasňovač, baví mě a vydrží dlouho. Skoro jakoby ani neubýval ;)



Upřímně...kdo tuhle tvářenku nekoupil, tak by měl litovat. Za 40Kč je to dokonalost a Essence se vyšvihli. Především ta růžovokorálová je neuvěřitelně krásná <3

Essence Miami Roller Girl - Dates On Skates tvářenka


Báze pod oční stíny Too Faced - už jsem na ní oslavné ódy pěla. Vydrží dlouho, za ty peníze super věc...jen ta dostupnost :(

Too Faced Shadow Insurance báze pod stíny


Zapečené linky nebo-li cake liner od značky Illamasqua. Koupíte i jiné a linka vám půjde sama. Opět to vydrží do smrti <3

Illamasqua Mislead


Super korektor pod oči jsem koupila v Sephoře. Je dost světlý a dobře kryje. Navíc mají opravdu široký výběr ;)



Upravené obočí je pro mě hodně důležité a tady moc pochválím sadu Oriflame. Dostala jsem ji od skvělé Yarisse a jsem moc ráda. Jen ten vosk moc neužiju ;) Ale oba odstíny jsou super a kombinuji je.



Zatím asi nej řasenka, jakou jsem měla. Nejdřív jsem se bála toho většího kartáčku, ale řasy mám po použití moc pěkné a přesně podle mých představ. Slepené řasy a nánosy barvy nemusím...

BM Beauty Thickening Mascara

No, a na závěr jeden produkt z té péče. Tohle je pro mě překvapivě moc povedený produkt k čištění pleti. Miluju i tu vůni, ve které je cítit trochu Tea Tree a jalovec. Kombinace květových vod a olejů je na pleti Mmmmm...dokonalá ;) Raw Gaia Cleanser FOR EVER <3



Vaši oblíbenci v tomto roce? Připojte klidně odkazy ;o)

18 komentářů:

  1. Najviac ma zaujali tiene - oba biele aj ten od MACu! Zohnať poriadny biely tieň je dosť ťažké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně ono - sehnat dobrý bílý stín je umění! A tady ten matný je super ;)

      Vymazat
  2. Tou rasenkou jsem prekvapena, mela jsem ji ted v Glossyboxu, jeste jsem ji ani jednou nepouzila, ale jak jsem ji otevrela a videla ten opiplany kartacek tak mi bylo jasne, ze to bude hruza. Schvalne se ke me na to mrkni. A hned zitra ji teda vyzkousim :))

    Jeanny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, tak to je dobré :) Já ji mám fakt moc ráda! Objednám si pro sebe rozhodně další ;) S řasenkama je ale potíž...každá od ní čekáme něco jiného.

      Vymazat
  3. zrovna ten korektor jsem dneska vyhodila :D ležel mi ve skříni už rok..:/

    OdpovědětVymazat
  4. (a proč to není top 12 za 2012?) zapečené linky byly můj objev tohoto roku. nepřestávají mě udivovat ty tvoje ďolíky, já si pořád kutám jenom jeden, u některých dokonce ani nemám ďolík...

    jo ale jinak high beam mi přijde nudný, ale ten cleanser od raw gaia vypadá fakt zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak tím 12 bude třeba Labello Med Protection ;) Kupuju si ho pořád dokola a lepší balzám na rty není!
      Já nevím, je to takový můj přirozený vývoj...udělej dolík a až máš pocit, že je to jak ďura do dolu, tak vyrob další :D

      High Beam není nudný :) To si prostě namlouváš. Je to univerzální rozjasňovač s moc dobrou konzistencí. A Cleanser mám druhý! Patří k mým oblíbeným produktům a vyhovuje mi jak vůní, tak konzistencí.

      Vymazat
    2. high beam je nudný! (hlavně barevně) ale když myslíš, tak mu dám ještě šanci, ale vím, že mě bavit zase nebude...

      pak je asi můj přirozený vývoj ďolíky nedělat... škoda! měla bych na tom zapracovat.

      Vymazat
  5. Tá špirála ma zaujala ale mám tolko špirál, že už neviem čo s nimi. Možno si ju objednám, keĎ miniem aspoň jednu :)

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, já moc řasenek nemám, protože si na ně nepotrpím. Ale teď jich mám nebezpečně moc :) 2 černé jsou pro mě nadlimit :D Pak mám asi 3 barevné (hnědá, zelená, modrá)

      Vymazat
  6. Ta tvářenka vypadá fakt luxusně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za 40Kč je úžasná ;) Už netoužím po MAC Ripe Peach :D

      Vymazat
    2. chmmmm tak co:D, mám tady teď napsat, že jsem prohloupila a nebo si tvrdošíjně stát za Mac Ripe Peach:DD??

      Vymazat
  7. Dobrý výběr, Baru, připisuju další položky na svůj seznam "Nutno okouknout/vyzkoušet/příp.koupit" :D
    Ale výjimečně mám u tebe problém s fotkami, nevím jak jsi to fotila ale přijde mi, že použité světlo dost věcí zkresluje. Proto mám pár otázek:
    1.cake liner - je to klasický černý? Skoro si vykoukám oči, jak na tu fotku civím a přijde mi divně šedivo-hnědý, skoro jako by povrch byl potažen plísní (se omlouvám, to mě fakt napadlo, ale věřím, že to je blbost, že za to může jen to nasvícení)
    2.řasenka - tu máte v e-shopu (momentálně vyprodanou)? Zas mi to zkresluje barvy a nápis tak vidím pokaždý jinak barevný, proto se ptám.
    3.korektor pod oči - tady s nasvícením problém nemám, jen se chci zeptat, zda je to ten co obsahuje drobné třyptivé částečky nebo ten druhý, co je ve stojanu hned vedle?
    Díky za odpovědi :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidíš :D A já měla problém s focením... Mám úplně jiné podmínky pro focení a byla to zábava, ale pro mě to jsou pořád v pohodě fotky. Jsou ostré, tak jsem spokojená.

      1. Cake liner má divný nádech, protože se ze zrcátka odráží žluté sluneční světlo. Je čistě černý a pořád stejně úžasný. Kdybych zrcátko dala do jiné polohy, tak mi svítí do foťáku :)
      2. Řasenka je černá - konkrétně Lash Thickening Mascara ;)
      3. Hehe, tak to jsi mě dostala. Tenhle žádné rozjasňující něco neobsahuje. Aspoň já tam žádné třpytečky a shimmer nevidím, tak snad nekecám.

      Vymazat
    2. Aháá, jasně, sluníčko - teď už to dává smysl. Včera bylo hezky, to jo, ale jinak na jihu věčně šedivo a zataženo, takže mě to vůbec nenapadlo ;) Jinak fotky jsou fajn, o tom žádná.
      A díky.

      Vymazat
  8. Zajímavé tipy. Jsem moc ráda, že ti ta paletka na obočí tak vyhovuje :) Jinak tu essence tvářenku jsem moc chtěla, ale přestože jsem na ni pořádala lov, nikde se mi tu kolekci nepodařilo chytit, což mě doteď mrzí :(

    OdpovědětVymazat