Stránky

neděle 6. ledna 2013

vlog: Kousek z mojí sbírky

Tohle bude trapas, ale když už jsem to natočila, tak co s tím?! Byla jsem nervózní víc, než si umí kdokoliv představit. Vypněte si zvuk ;o)




Dokoukali jste a přežili to? Nebojte, další kecací už nebude ;o)

39 komentářů:

  1. Já jsem to dokoukala a moc se mi to líbilo, znělas sice trochu nervózně, ale máš strašně milý a příjemný hlas, takže jsem byla na konci a ani nevěděla jak... :D

    Teda sbírku máš parádní, jen abych se teda přiznala - čekala jsem jeden celý šuplík (ne-li boxík) Barry M... :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znáš ten pocit, kdy se slyším ve videu? A říkáš si "ne, tohle přece nemůžu být já!"? Děs běs. Jako přežila jsem to, ale točila jsem to 2x a ani jedna verze se mi nelíbila :D

      Barry M je úplně zvlášť. Často se s těmi produkty dělá, takže nemá smysl je mít takto někde vyskládané. Musí být pořád k dispozici ;)

      Děkuji @)->--

      Vymazat
  2. Jéžiš super super! Jsem pro víc takových videí, náhodou hlas máš příjemný a nepříjde mi, že jsi byla nějaká extrémně nervózní, možná trošku :) Co třeba udělat nějakou videorecenzi, myslím, že máš potenciál na dělání videí :))
    Zavidím úžasnou sbírku MAC pigmentů, to je vážně nádhera :)
    Odkud jsou boxíky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! No, nemyslím, že jsem schopná dělat videorecenze, to chce trochu vyjadřovací schopnosti :D A já jako klidně odběhnu od tématu a je vymalováno :)

      Jo, pigmenty jsou super, ale je faktem, že je tolik nepoužívám a prodala jsem i nějaké odsypky.
      Boxíky jsou z kika nábytku ;) Jsou pěkné, drží. 299,-/ks, ale cena podle mě odpovídá.

      Vymazat
  3. Nádherná sbírka! Docela mne překvapuje tvůj názor na některé výrobky MAC...Mám doma 4 refily a jsem se stíny spokojená, je ale fakt, že bych určitě sehnala i stíny za mnohem nižší cenu ve stejné kvalitě, jen si nejsem jistá, zda bych sehnala tu samou barvu. Další věc, jsem ráda, že jsi řekla o vysychání očních linek MAC, chtěla jsem si je koupit, takže si ušetřím šest stovek. Jinak gelové linky od Maybelline jsou kvalitní, i ten štěteček je výborný, doporučuji...Voděodolné linky od Barry M si okamžitě kupuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já jsem nejdřív spokojená byla, ale ty stíny jsou strašně tvrdé. Netýká se to všech odstínů, ale za tu cenu mi nepřijdou prostě dobré. A můžu to i názorně ukázat, když naberu stín Inglot a MAC.

      O Maybelline jsem už slyšela a ještě takhle doporučení...musím se na ně podívat ;) Děkuji!

      Tužky BM jsou fakt fajn. A já je občas použiju i místo stínů :D Když se mi nechce nic hledat a spěchám, tak si udělám linku a rychle rozmažu prstem. Drží to pak dobře. Tak cca 5 hodin jsem to měla na oku a pěkné.

      Vymazat
  4. jé, to bylo super video, udělej někdy další, prosíííím :)

    Jinak můžu se zeptat, kde jsi sehnala ty kulaté stíny od Inglotu? Myslela jsem, že mají jenom ty hranatý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, to je asi vtip, ne :D Ale díky ;)

      Já jsem byla pro Inglot v Polsku, z rodného města to mám relativně kousek. A v Polsku právě prodávají i ty kulaté. Myslím, že jsou možná i levnější, než ty hranaté. A Inglot tam celkově vychází o hodně levněji ;)

      Vymazat
  5. Moc pěkné video :)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné video! Máš moc příjemný hlas, vůbec se natáčení neboj :-)
    Těším se, až jednou má sbírka bude taková, jako ta tvá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se nebojím, jen se to nedá poslouchat :D Ale moc děkuji @)->--

      Já ti přeji, ať máš co nejdřív takovou sbírku, jaká by se ti líbila ;) U sebe mám pocit, že toho mám zbytečně moc (proto mi přišly další 2 pigmenty, chjo).

      Vymazat
  7. Borůvko, bylo to úplně pohodové video, ze začátku jsem sice malinko nervozitku na hlase postřehla, ale ke konci vůbec:)
    Jinak jsem se celou dobu kochala, krásná sbírka. Já mám stíny od Macu pouze čtvery, ale spokojená jsem pouze s polovinou,další dva jsou jen ucházející. Paletku od Too Faced mám jinou, ale s kvalitou jsem vysoce spokojená, s paletkou (tvářenka a bronzer) taktéž.

    Těším se na další videa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ten názor na MAC nemám sama ;) Já nejsem spokojená ani s 1/2 stínů. Už je nekupuju :(
      TF je super, ale ještě lepší by byla za nižší cenu. Kolem 600,- by mi přišla nepřekonatelná ;)

      Děkuji :-*

      Vymazat
  8. Super video! Vůbec se nebojím, že bude další kecací, já chci, aby bylo další! Vždyť máš moc příjemný hlas a nervozita na Tobě skoro nebyla znát. :-) Sbírku máš krásnou, jen co je pravda, hlavně ten Inglot ti teda naprosto nepokrytě závidím. Moc se těším na další článek, ať už s videem nebo bez. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilko, já bych si do budoucna chtěla pár čtenářů nechat :D Takže to s těmi videi nebudeme přehánět ;) Děkuji za povzbuzení :)

      Na Inglot doporučuji Polsko, ale vím, že každý tuhle možnost nemá.

      Vymazat
  9. je to v pohode, ja som skončila s natáčaním hneď na začiatku. mám to len nafotené,už sa mi to aj trocha pomenilo, no ja to stále príspevok odkladám, lebo si stále naivne myslím, že to dokážem aj natočiť :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Když fotky nezpracuju hned, tak už ani nevím, co jsem použila (při líčení) a u produktů se to zas docela dynamicky mění:D

      Vymazat
  10. Krásné video máš velice příjemný hlas a klidně další kecací videa natoč.Opravdu jsou některé výrobky až do smrti?Přece se všechno jednou zkazí,nebo ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)

      Krémové produkty určitě zkáze podlehnou.U těch sypkých pudrových nevím. Zatím se mi žádný nezkazil a pokud dodržuješ nějaké hygienické návyky, tak minimálně prodloužíš jejich životnost ;)

      Vymazat
  11. Já se taky přimlouvám za další kecací a vůbec bych se nebála i klasického, kde tě uvidíme celou :) Velmi přínosné pro mě byly zmínky o stínech MAC, Inglot, voděodolných linkách Barry M a desinfekci. A vůbec by mi nevadilo, kdyby se čas od času objevila i videorecenze nějakých novinek z e-shopu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojojo, ty aby sis taky nepřihřála polívčičku :D Ale děkuji @)->--

      Videorecenze zní dobře, ale já nevím, kdy bych to točila. A pohled na mě není zrovna idylický :D

      Vymazat
  12. Baru, me prijde, ze toho mas nejak malo :) cekala jsem strasna kvanta, ktera se nevejdou ani na stul, ani nevim proc :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to zas nééé ;) Co bych s tím dělala? Ale úplně všechno to není. Na to mám málo boxíků.

      Vymazat
  13. I já se přimlouvám za další kecací. Nebuď k sobě tolik kritická a neboj se toho! ;o) Postupně se více otrkáš, získáš větší jistotu a hurá i do klasických, kde tě uvidíme, jak píše Soňa :o)
    Držím ti palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není kritická, to je realistická. A teda v posledním zveřejněném už vidět sem a trochu se mi z toho dělá divně :D

      Děkuji za důvěru i podporu @)->--

      Vymazat
    2. Houby, houby a třikrát houby! :-D Zbytečně kritická, nikoli realistická. Rozumím tvým pocitům, ale platí, co jsem psala. Znovu se podívej na komentáře pod videem ;-) Nech se jimi povzbudit, motivovat... prostě to zkus. Zrovna mi hlavou proběhla myšlenka, jak jsem prvně narazila na blog Péti Lovely Hair - na její starší videa. A jak jsem si tuhle říkala, že se její projev časem vylepšil (čímž nemíním, že předtím byl špatný!). Že vnímám, jak nabyla větší jistotu apod. Přeřeky nevadí, odbočení od tématu nevadí... když video působí lidsky a nikoli nějak škrobeně, je to (dle mého názoru rozhodně) fajn. Kdyby to nějaká část tvého já netoužila zkusit, nenatočila bys ani toto.
      Cifix, že vždycky lidi, kteří by si mohli a měli věřit více, si nevěří... a jiní, co by si tolik věřit nemuseli či neměli, se okázale vystavují na odiv ze všech stran a je jich všude plno :-D
      Jdi do toho, čtenářky si to evidentně přejí a drží ti palce! ;-)

      Vymazat
  14. Já chci další kecací!!! Ale překvapilo mě, že toho máš tak málo, ale tak když píšeš, že je to kousek, tak doufám, že bude brzy pokračování;-) jo a prosímtě, jaká je ta báze od Pixi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Málo? Denně mě napadá, co s tím vším budu jako dělat?! A pochopitelně nakupuji nové a nové věci :D Což je celkem absurdní!

      Pixi je roztok, který ze stínu udělá tekutou linku. Ale báze od Pixi mě láká. Nicméně jsem ji zatím nepořídila. Koupila jsem si bázi od Inglotu :D

      Vymazat
  15. Moc pěkné video :). Máš hezkou sbírku a moc příjemný hlas tak určitě natoč další :).
    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělé video - ani bych z toho nepoznala, že jsi byla nervózní... Takže žádná premiéra/derniéra v jednom! Jen směle v kecacích videích pokračuj! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to pak točím 3x, protože se to nedá poslouchat. Utrpení prostě :D Ale moc děkuji ;)

      Vymazat
  17. Musím pochválit, skvělé video :-) Máš moc příjemný hlas a celkově působíš neuvěřitelně mile. Tak doufám, že ještě nějaké video bude. Docela by mě zajímala sbírka laků...
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, děkuji :) Sbírku laků jsem fotila a nových moc nepřibylo. Ale je faktem, že jsem to celé nevytahovala (lahvičku po lahvičce). A to nevěřím, že by někoho bavilo :D

      Vymazat
  18. Odpovědi
    1. Jj, jsou i pěkné, pevné, netváří se, že by se chtěly rozpadnout :D Jsem spokojená ;)

      Vymazat
  19. Moc hezké video a hlas příjemný, příště rozhodně kecací video!

    OdpovědětVymazat
  20. Máš moc příjemný hlas, těším se na další video. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Pěkné video, víc takových! Ráda bych viděla, jak skladuješ kosmetiku Barry M, připadá mi, že máš určitě všechny produkty! :D :) prosím! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Pfff to je ale zbierka!!! Ja všetko pchám do kufríkov a potom to vyťahovať... Takže stále mám bordel =/

    OdpovědětVymazat