Stránky

neděle 29. prosince 2013

Malování :)

Protože já jsem trochu nemocná…původně to byla asi chřipka, pak z toho byla odporná rýma, která se mě drží jako klíště a přešlo to v dusivý kašel, takže mě bolí plíce jak starého kuřáka. A mám odřený nos!

No, ale samozřejmě touha testovat šminky je nekonečná. Takže jsem využila prostoru a hrály jsme si s neteří na malování. Ona je navíc strašně trpělivá a hezky drží, tak se na ni dobře maluje. Tož jsem ji zmalovala, že ji vlastní matka nepozná :D Ale měly jsme málo času, takže je to spíš demoverze. Na sluníčku se krásně třpytil ten glitrový prach od Inglotu.





Nezapomeňte mi napsat, že si se šminkama taky hrajete jak malé ;)

10 komentářů:

  1. Juu, já se těším až mi trochu povyroste malinkatá sestřenka, abych si s ní taky mohla takhle hrát. Hezky jste se zabavily, holky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je to super. Nepraktikujeme to až tak často, takže si toho fakt váží :) A malujeme se už tak od 3 let - vychovávat je ke kráse je nutné od mala :D Jen lakování nehtů není úplně sranda, tomu se spíš vyhýbám a lakuje nejčastěji dědu rudým lakem!

      Vymazat
  2. Hezké, malé se nedivím že držela! Jako malá jsem se cítila jak dospělá, když mě mohl někdo alespoň trochu namalovat ...tak jsem držela! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si moc nevybavuju, že by mě někdo jako malinkou maloval. Ale tohle je dobrá zábava pro nás pro obě :) Navíc děti mají takové hebké obličejíky.

      Vymazat
  3. Tak to je paráda:)
    Jinak na tu rýmu je ideální Nasic - uvolní nos a má hojivé účinky. Takže výborný i na odřený nos :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Veru :)
      Já jsem ve víru nemoci koupila Muconasal, ale na Nasic kouknu. Teď už musím brát i něco na kašel, protože jsem se skoro udusila…no prostě radost! Ale nedám se zadarmo :D Zatím mě to nevyřadilo z provozu.

      Vymazat
  4. To je rozkošné :) Taky bych v klidu držela, kdyby mě někdo maloval, vždycky jsem chtěla být ta malovaná, když jsme si jako malé s holkama hrály na kosmetický salón :))) Je to příjemná procedura s estetickým výsledkem, takže se není čemu divit :)
    Přeju brzké uzdravení, ať se tě to nedrží moc dlouho!
    Verunka

    OdpovědětVymazat