Stránky

neděle 2. března 2014

Vyhlášení a něco k tomu...

Ty rozdávačky jsou takové zvláštní... Máte toho málo a strašně zájemců! Což mi přijde trochu smutné. Tak jsem z toho vždycky taková rozervaná, protože co ten zbytek, který nic nevyhrál? Nevím.

Tak tentokrát měla štěstí Gedžitka. Pokud se nepletu, u mě vyhrála poprvé...nebo ne?

Gedžitka!


Vám zase povykládám nebo spíš popíšu. Dneska byla sobota, byla tady Verunka s kamarádkou a tak uvidíme, co se z toho vyvrbí. Ale bylo to super :) Byla sranda a asi bychom toho nakecaly ještě na 2 dny... Z toho vyplývá, že jsem brutálně unavená a nějak nechápu prodavačky, protože já po 10 hodinách na nohou, mám pocit, že mi odpadnou od zadele. A teda obohatila jsem Veru o svou modřinu, kterou jsem intimně nazvala "páv". Bych vám ji ukázala, ale strach z odlivu čtenářů mě děsí tolik, že si to necháme na jindy. A jo, vyfotila jsem si to, protože ta je fakt mega!
A víte, proč se jmenuje páv?! Hned po činu jsem věděla, že to bude pecka, protože mi to nateklo a ztvrdlo (tohle není u ženy běžná funkce). Takže jsem měla krásně ztopořené lýtko. Bylo jasné, že tahle krása zahraje všema barvama. A taky že jo...prostě páv jak vyšitý! Každý den jsem měla hnátu jinak barevnou. A i po více než týdnu pořád hraje.


nějaká nuda se třpytečkama



Jinak sice fotím různé své výtvory, ale nestíhám k tomu nic psát. Když mám čas, tak jsme s černým steroidem venku. Zrovna společná fotka je z neděle, kdy jsme byli na obranách a pak hned na coursingu. Vypadli jsme ráno a vrátili se kolem 18 hod :) Mi to přijde jako lépe strávený čas, protože nevybitá Bublina je na zabití. Pod gaučem je pohřebiště hraček, protože si o to říkaly! A že pod váma ta potvora pracuje, vám dojde asi po 20 minutách intenzivního chrochtání. To znamená, že je zabraná do porcování gumídků (gumových hraček).

Tak mám odkecáno a jdu do postele ;) Krásnou neděli!

4 komentáře:

  1. Jů, to mám velkou radost. Jako lakomaniačka se nejvíc těším na lak a krémík od Skin Food (měla jsem olejíček na nehty a byla jsem spokojená :)). A ano, vyhrála jsem u tebe poprvé(mám ti poslat adresu na gmail?). Jinak jako prodavačka jsem se dneska vrátila z práce, kde jsem teď tři dny stála vždy po 10 hodinách a počítám s tím, že mi nohy odpadnou asi dneska v noci :D. A aby toho nebylo málo, tak jsem šikovně v práci narazila rukou na roh pultu a sice nepočítám s pávem, ale něco fialovýho tam určitě bude :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby na dva dny... :) Moc jsem si to užila a doufám, že tvé nožičky zůstaly na svém místě, to by byla škoda! Máš můj obdiv za výdrž. Jsem fakt netušila, že se s náma dvěma budeš trápit tak dlouho... Nj, zas jsem o poznatek bohatší. Ha, co o poznatek! Asi o milion poznatků! Aneb "Využij příležitosti a vyptej se svého vizážisty na všecko, co ti není jasný" - k nezaplacení! :-) Teď už se jen těším na fotky a na zprávu od Terky, zda rozchodí tu chorobu, ráno to moc nevypadalo :(
    A páva si moc nehejčkej, nebo ti zůstane :-P
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono by šlo všecko rychleji, ale já jsem strašný slimák. Furt něco hledám, ztrácím a nacházím...jsem nějaká vadná :D
      :-O Terka byla nemocná?! Jsem ji dorazila?

      Vymazat
  3. vitazke gratulujem :)

    http://beautybybellatrix.blogspot.com

    OdpovědětVymazat