Stránky

neděle 9. října 2011

Bold Eyeliner

Jednou za čas téměř žádné líčení, ale výrazná linka. Nic uměleckého ani převratného. Jen čistá a hezky provedená práce. Řasy by měly být černé i shora, ale to se líné Borůvce nechtělo...takže to tááák dokonalé není ;o)
Konzistence linky je na vás...tužka, gelové linky, tekuté s hrotem nebo štětečkem. Já tentokrát sáhla po gelových MAC.








Nosíte? Umíte? Nebo nuda?!

19 komentářů:

  1. jj ta mě teď baví nejvíc. kašlu na všechno a troufám si na ní i každej den do práce.

    OdpovědětVymazat
  2. Nosím často, dá se říct, že umím (nebo alespoň jsem s tím spokojená :D).

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto nejvděčnější líčení. U mě velmi časté.
    Abych se přiznala, řasy nemaluju zeshora nikdy... A asi bych měla začít, protože když se podívám na tvé jiné fotky, je to celkem rozdíl... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nosím každý den a podle toho jaká je to příležitost tak přidávám nebo ubírám na intenzitě :) Nejhorší je, když pospíchám do práce a nemůžu se trefit do tvaru, jaký bych si představovala :-DD

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné moc, mě to ale prostě nesluší, jinak obdiv :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nosím, ale takhle dokonalou teda bohužel stále neumím :-(

    OdpovědětVymazat
  7. já černou linku nosím spíš jen jako slavnostní líčení :-) takhle dokonale ji neumím, ale snažím se. a řasy si taky maluju jenom zespoda, protože když jsem to párkrát zkoušela i zhora, zapatlala jsem si řasenkou celé víčko a mohla jsem začít znova :-/

    OdpovědětVymazat
  8. no, jestli umím nevím, jako ty neumím určitě :D,ale každopádně nosím skoro pořád, nejen s tělovýma a hnědýma stínama,ale i s růžovýma, šedýma, fialkovýma, no prostě s takovýma jemnějšíma barvama, rozhodně moje nejoblíbenější líčení, podle mě to nuda rozhodně není! jako všichni výše se musím přiznat, že shora si taky řasy nemaluju a dokonce mě ani nenapadlo, že by se mělo, to jsem teda pozadu :D......

    OdpovědětVymazat
  9. ty umíš, já neumím a nenosím....krása !

    OdpovědětVymazat
  10. Nenosim, takže nevim jestli umim, ale nějak mě to začíná lákat, když to tak na všech vidím... Tudíž by mě zajímala recenze nebo aspoň názor, jaké linky plus štětec jsou na to nejlepší? A řasy shora mi malovala akorát vizážistka párkrát a já na to úplně zapomněla:-D Asi jsem na to taky líná.

    OdpovědětVymazat
  11. líbí, snad umí a zrovna teď nenosí. nějak jsem v okouzlení jinými barvami zapomněla na černou a teď doma žádnou nemám.

    OdpovědětVymazat
  12. líbí moc...ale je to desne prace :D CO jsem delala tutorial na Kate Moss makeup tak mi to trvalo sto le nez jsem to vykreslila. Jinak gelovky pouzivam od maybelline a jsou super. Mela jsem nejaky od coastal scents a do mesice vyschly:-/

    OdpovědětVymazat
  13. Líbí a chtěla bych to takhle umět:)

    OdpovědětVymazat
  14. perfektná linka, prídem na školenie :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tolik komentářů? :-O Moc děkuji! @)->--

    Odpověď zkusím tak jako shrnout pro všechny. Kdo umí, tak se má, protože se to dá použíti do společnosti a s rudou rtěnkou (nebo jinou) to bude osvědčená klasika. Kdo neumí a nosí, mi kecá (že Míno) ;o) Kdo neumí a nenosí, tak se může naučit a já se pokusím pomoci!

    @Dejnicka: Štětec i konzistence linky je dle osobních preferencí. Ale pokusím se něco vymyslet a ukázat možnosti. Pak je potřeba to vyzkoušet a vybrat cestu nejmenšího odporu ;o)

    OdpovědětVymazat
  16. Většinou nosím linky, ale na podzim jsem si spíš zvykla na lehký, ne moc krycí make-up na sjednocení barvy pleti, přepudrovat, tvářenku a řasenku. Ale když chci mít oči jako dvě blikadla, tak si dám linku a přeferuju gelové.
    Tvoje linka je fajn ;) A máš pěkné obočí :)

    OdpovědětVymazat