Stránky

pondělí 17. října 2011

Tired

Na fotkách vidíte unavené oko z jednoho brzkého víkendového rána. Měla jsem svatební líčení a moc dobře jsem se na ten den nevyspala, takže abych nevyděsila svatebčany, jela jsem za nevěstou jen takto. Hlavně ta třpytivá linka...ta to oko vždycky tak projasní!






Jak se vám líbí podzim?

9 komentářů:

  1. Ja bych nekdy chtela videt makeup komplet. Vsechno tve liceni je strasne krasne, takze by me zajimalo, jak to vypada vcelku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné! A pravda, ta třpytivá linka oko úplně otevře...
    Doufám, že se svatební den nakonec vydařil a bavila ses...

    OdpovědětVymazat
  3. @PlumFoolery: Pokud se pohybuješ občas po Brně (jako že asi jo?!), tak až uvidíš zmalovanou smrtku, budu to já :D Prostě taková bílá a zmalovaná! ;o)

    @Kyky: Nebyla jsem svatební host...byla to práce ;o)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych byla taky ráda za celé líčení nebo videa. Prostě postupy co a jak. Jsi strašně šikovná, takže je to škoda. Na druhou stranu chápu, že ti to třeba leze do soukromí, tak se ti nechce. Jinak máš krásné oči, takže ti sluší i tohle jednoduché líčení!

    OdpovědětVymazat
  5. Žádné červené očičko nevidím, jen krásné líčení jako vždy. Krásně přirozené!

    Možná jsi to tady zmiňovala, chci se zeptat obočí si taky maluješ, neo to máš pernament? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné! Nevěsta asi nedá svolení se zveřejněním fotek, vid :)....také by mě to zajímalo. Jinak tento nápad jsi mi doslova vyfoukla před nosem, zrovna se totiž na přesně tyhle linky chystám :)!

    OdpovědětVymazat
  7. @ebuu: Já chápu, že by to člověk rád viděl celé, jak to vznikalo, ale zatím fakt ne :( Navíc youtube je plný skvělých videí a pak videa Petry z Lovelyhair...tomu by se špatně konkurovalo. Samozřejmě moc děkuji za komentář a budu přemýšlet ;o)

    @V: Verunko, červené očičko možná tolik nebylo, ale povadlé bylo hodně :D Děkuji ;o)
    Obočí si maluji - stín a štětec :o) Mně se permanent moc nelíbí, takže jsem odkázána na tohle. Jinak v únoru jsem psala příspěvek s celým postupem, jak to s obočím dělám já ;)

    @lovelyhair: Peti, obávám se, že fotky nebudou, ale až budu mít někdy hotové stránky, tak tam nějaká ukázka bude ;) Ne moc, ale trochu tam něco bude.
    S linkama se toho dá naštěstí vymyslet hodně, takže se těším! Já je mám hrozně ráda :o)


    Děkuji za váš čas a komentáře @)->--

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím, ty linky jsou vážně skvělý a líbí se mi :)! Jinak doufám, že budu poctěna až stránky budou, že dostanu odkaz :D! Já bych třeba moc ráda taky ukázala nalíčení někoho jiného, ale bohužel se do toho taky moc lidí nehrne, aby byli na netu, což chápu :D.....

    OdpovědětVymazat
  9. tak ty linky teda vypadají moc dobře! já teda na tobě mnoho únavy nevidim, nevim, jestli je to diky linkám;-)...

    OdpovědětVymazat