Stránky

úterý 6. března 2012

EOTD + video

Rychlopost! O tom nepodařeném veletrhu jsem vám už trochu psala. Samozřejmě mě napadlo, že bych se nechala přišminkovat na místě, alr dobře, že jsem na to nevsadila. Nebyl tam jediný stánek, ve kterém bych do toho šla. Ale zase slečny, co tam soutěžily, tak od těch bych se našminkovat nechala. Líčení se mi líbila. Já jsem tedy zvolila rychlou neutrální variantu - třpytivý pudřík a šedivý stín Inglot v záhybu.





na slunci


Vím, že už jste asi zaregistrovali video na FB, ale proč ho nepřidat i sem. Docela jsme se u toho nasmáli, neberte to moc vážně a pokochejte se mými tyrkysovými nehty :D


Hezký večer ;o)

19 komentářů:

  1. Líčení je krásné ;)Jednoduché a nepřeplácané=)

    http://catherine-s-world.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :o) Asi pořád platí, že v jednoduchosti je krása ;o)

      Vymazat
    2. Nemáš za co =) No.. asi jo =) ALe nesmí být ta jednoduchost na každém rohu, jinak to je už obkoukané a tak.. =)

      Vymazat
  2. Jéé, já bych taky chtěla nalíčit :)) Jsem ráda, že jsem se mohla mrknout na to, jak pracuješ :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak v Brně šance je ;o) Já doufám, že jednou za čas nějaké video vyprodukujeme. Ale je to vcelku náročné na čas a pak i na prostředí. A snad posuneme do budoucna i kvalitu ;o) Děkuji! @)->--

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Noo, nezrychlené by to trvalo přes 20 minut asi. Což mi přijde dost dlouhé. Zase dá se to zkrátit o make-up a podobné věci. Rozhodně se zamyslíme, děkuji! ;o)

      Vymazat
  4. Obě líčení jsou moc pěkné. Videa mám ráda kvůli tomu, že vidím postup a rozhodně budu ráda, když občas nějaké přidáš. Prosím tě, Borůvko, co používáš za štětec na linky v tom videu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono občas nějaké to video určitě vznikne. Jen složitější líčení je časově dost náročné, jsem pořád nespokojená, takže to do nekonečna šmrdlám :o)
      Štětec ve videu je nějaký hodně obyčejný na "nail art"...prodává se to v takových sadách. Třeba tohle http://www.modelaznehtu.cz/shop.php?pr=10815&&cislo= nebo možná tohle http://www.modelaznehtu.cz/shop.php?pr=50601&&cislo= Jediný rozdíl je ten, že ten ve videu má přírodní vlas ;)

      Vymazat
  5. Dej sem někdy celou tvoji fotku, nevím jestli jsem špatně hledal, ale mám pocit, že jsem tu žádnou tvoji nenašla, kromě očí teda :) ... jinak moc krásně se líčíš, ale prostě bych to chtěla vidět komplet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komplet líčení je vidět ve videu ;o) Já jsem málo exhibicionista na to, abych se ukazovala na blogu ;) I když chápu, že to může někoho zajímat. Ale mám s tím prostě problém. Děkuji! :o)

      Vymazat
  6. Super video, doufám, že je budeš dělat častěji a bude tak šance od tebe něco odkoukat ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono asi není co odkoukávat ;o) Opravdu nedělám nic, co by jiné blogerky už nenatočily. Dneska je těch videí hromada a kvalita je kolikrát super. Ale jo, sem tam se do videa pustíme...byla to sranda (proto je to bez zvuku). Děkuji @)->--

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Myslíš asi ty tyrkysové nehty, že jo?! ;o) No, dnes je odlakuji, protože modré bylo už dost. Ne, teď vážně...děkuji moc! <3

      Vymazat
  8. Moc pěkná práce :-) Škoda, že jsem z druhého konce republiky :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :o) Šikovných holek je všude spousta...určitě i na druhém konci republiky jsou.

      Vymazat
  9. Tak to je paráda! Jsi moc šikovná a je vidět, že umíš líčit. Až budu někdy potřebovat nalíčit, rozhodně tě požádám! A slečně modelce to moc sluší. Fakt se mi to líbilo a těším se na další videa.

    OdpovědětVymazat